Welkom op de website van                       PdW Parketvloeren De Waegeneer


Indien u eraan denkt om uw woning te verrijken met de warmte en duurzaamheid van een echt massief volhouten parket, puntgaaf gelegd en afgewerkt, dan bent u bij ons aan het goede adres. PDW-parketvloeren heeft ruim 60 jaar ervaring in het verwerken en plaatsen van alle soorten parket.

Wij zijn een familiebedrijf van vader op zonen, namelijk familie De Waegeneer, en dat betekent kwaliteit tot in de puntjes.             Historie: Albert De Waegeneer begon vorige eeuw als parketplaatser en leerde de stiel aan zijn 4 zonen, ook verschillende van zijn 5 dochters toonden interesse in de parketvloeren. Twee zonen startten uiteindelijk hun eigen zaak en de andere twee zonen blijven afwisselend werken bij de beide firma's. Hier in Temse werken, behalve de zonen, ook een schoondochter, twee dochters en ondertussen ook al een kleinzoon.  Na meer dan 60 jaar ervaring maken wij er een erezaak van om parket te verkopen en te installeren, waarvan u een leven lang plezier hebt.  Maar ook als u ervoor kiest om uw parket zelf te leggen, vindt u in PDW-parketvloeren een betrouwbare partner die u bijstaat met raad en daad.

Wij danken alvast onze - meer dan 12.000 - klanten oprecht voor hun vertrouwen.

Behalve massieve plankenvloeren hebben wij ook een ruim aanbod wat betreft samengestelde  - meerlagen, gestabiliseerde parketvloeren en fineerparket!

Voor laminaat vloeren kan je zeker en vast ook bij ons terecht.  Speciaal voor de laminaat liefhebbers hebben wij 100m² toonzaal met enkel laminaat. "De laminaatkelder", uniek in België! KOM - KIJK en VERGELIJK!!!   

Voor uitgebreide of technische informatie staan wij graag ter uwe beschikking in onze ruime toonzaal.

U kan ons ook altijd vrijblijvend contacteren via e-mail info@pdwparketvloeren.be