WELKOM OP ONZE WEBSITE


Indien u eraan denkt om uw woning te verrijken met de warmte en duurzaamheid van een echt massief volhouten parket, puntgaaf gelegd en afgewerkt, dan bent u bij ons aan het goede adres.  Familiebedrijf PDW parketvloeren heeft ruim 65 jaar ervaring in het verwerken en plaatsen van alle soorten parket.

Wij zijn dus een familiebedrijf van vader op zonen, namelijk familie De Waegeneer, en dat betekent kwaliteit tot in de puntjes.                       

Historie: Albert De Waegeneer begon vorige eeuw als parketplaatser en leerde de stiel aan zijn 4 zonen, ook verschillende van zijn 5 dochters toonden interesse in de parketvloeren. Twee zonen startten uiteindelijk hun eigen zaak en de andere twee zonen blijven afwisselend werken bij de beide firma's. Hier bij PdW zijn Robert De Waegeneer en zijn echtgenote Hanah Gyselinck zaakvoerders van het familiebedrijf.                                                                                              Na meer dan 65 jaar ervaring maken wij er een erezaak van om parket te verkopen en te installeren, waarvan u een leven lang plezier hebt.  Ook als u ervoor kiest om uw parket zelf te leggen, vindt u in PDW-parketvloeren een betrouwbare partner die u bijstaat met raad en daad.

Wij danken alvast onze - meer dan 12.000 - klanten oprecht voor hun vertrouwen.

Behalve massieve plankenvloeren hebben wij ook een ruim aanbod wat betreft samengestelde  - meerlagig, gestabiliseerde parketvloeren en fineerparket!

Voor laminaat vloeren kan je zeker en vast ook bij ons terecht.  Speciaal voor de laminaat liefhebbers hebben wij 100m² toonzaal met enkel laminaat. "De laminaatkelder", uniek in België! KOM - KIJK en VERGELIJK!!!   

Voor uitgebreide of technische informatie staan wij graag ter uwe beschikking in onze ruime toonzaal.

U kan ons ook altijd vrijblijvend contacteren via e-mail info@pdwparketvloeren.be