top of page
PdW Parketvloeren

VAKKUNDIGE PLAATSING VAN ALLE SOORTEN PARKETVLOEREN

PdW Parketvloeren

KWALITATIEVE PLAATSING VAN PARKETVLOEREN IN HEEL BELGIË

Na drie generaties lang professionele expertise opgebouwd te hebben in de parketsector is er geen enkele parketsoort op de markt die nog geheimen kent voor onze veelzijdige firma. Wij verzekeren u elke dag opnieuw een hoogkwalitatieve plaatsing van uw parketvloer.

01

SNELLE EN CORRECTE SERVICE

Onze parketspecialisten worden allemaal aan een grondige screening onderworpen alvorens wij overgaan tot indienstname. Laat uw parketvloer(en) plaatsen door PDW Parketvloeren en reken steeds op een vlotte, vriendelijke en geheel feilloze uitvoering van uw project. Welk soort parket en welke legvorm u ook verkiest, onze experts weten er raad mee.

02

BEGELEIDING VAN A TOT Z

Heeft u geen idee hoeveel vierkante meter parket u nodig heeft? Weet u niet goed welke parketsoort er bij uw interieur past of weet u niet in welke ruimte u best parket legt? PdW Parketvloeren geeft graag antwoord op al uw vragen.

03

FANTASTISCHE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Wij bieden waar voor uw geld, aan de hand van een kwalitatieve plaatsing van uw parketvloer. Vertrouw op onze uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

04

DOE-HET-ZELVERS WELKOM

Handige harry’s begeven zich naar onze toonzaal en vragen technische ondersteuning en professioneel advies op maat aan onze vakmannen.

PdW Parketvloeren

EEN BLIK OP ONZE KLANTENPORTEFEUILLE.

Met de nodige trots geven wij u inkijk in onze lange lijst van tevreden klanten:

 • Cultureel centrum Sint-Genesius-Rode
   

 • Gemeentehuis van Asse
   

 • Gemeentehuis van Huldenberg
   

 • Gemeentehuis van Temse

 • Gemeentehuis van Ternat
   

 • Gerechtshof in Hasselt
   

 • Hotel Le Meridien in Brussel
   

 • Meer dan 9.000 privépersonen

PdW Parketvloeren

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE ONDERNEMER VOOR DE KWALITATIEVE PLAATSING VAN UW PARKETVLOER OF BENT U VAN PLAN OM ZELF DE HANDEN UIT DE MOUWEN TE STEKEN?

Neem contact op met PDW Parketvloeren in Hamme!

bottom of page