top of page
PdW Parketvloeren

PARKETMERKEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

PdW Parketvloeren

EEN GREEP UIT ONS EXTENSIEF MERKENAANBOD

Een grondige vakkennis en gemotiveerde medewerkers zijn van cruciaal belang voor onze zaak. Maar het opnemen van de juiste merken in ons uitgebreid assortiment is minstens net zo belangrijk. In onze showroom vindt u onder andere onderstaande toonaangevende parketmerken terug.

01

BOËN

Waarom kiezen voor Boen? Bij ons kies je voor kwaliteit, innovatie en respect voor de natuur! De meeste parketleveranciers kopen hun hout van dezelfde zagerijen waar de meubelindustrie hun hout koopt. De meubelindustrie betaalt een hoge prijs om de beste kwaliteit van het hout te krijgen. Bij Boen hebben wij zelf 3 zagerijen die exclusief voor ons zagen. Op deze manier kunnen wij de hele boom benutten en uw parket zo voorzien van verschillende sorteringen.

02

DI LEGNO

Verouderen gebeurt volgens de regels van de kunst, de regels van de natuur en de wetten van het hout. Dat begint al met de selectie en kwaliteit uw hout. Bij ons kan u rekenen op 100% Europese kwaliteit, een kwaliteit waarop wij nooit zullen inboeten. Wij kiezen resoluut voor de kracht van Europese Eik, de enige houtsoort die onze hoge verwachtingen beantwoordt. Wij bij Di Legno halen voor uw vloer het beste uit de natuur, zodat uw parketvloer ook het beste uit uw interieur naar boven haalt!

03

CABBANI

Cabbani is de trots van het Europese eikenhout. Stel uw houten vloer samen zoals u dat zelf wenst. Kies uit verschillende toplagen met een dikte van 2, 3,2 of 5,5 mm en combineer de kleuren van uw voorkeur.

04

PAR-KY

Par-ky wordt voor de volle 100% geproduceerd op Belgisch grondgebied en vertaalt zich in opperbeste kwaliteit aan aantrekkelijke prijzen. Kies uit de Milk Oak, de meerlaagse Classic 20 of de Desert Oak Rustic voor uw interieur.

PdW Parketvloeren

Verder treft u in onze presentatieruimte in Hamme ook merken zoals Berry Alloc, Collstrop, Moso, Amorim, Maestro, Blanchon, Cambrillo, Holz-Bois, Lalegno, Osmo, Wicander en Rigostep aan.

Wicanders
Cambrillo
Lalegno
Collstrop
Z-Parket
Rigostep
Maestro
Moso
Di Legno
Amorim
Blanchon
Berry Alloc
Hoiz Bois
Boen
Tarkett
Cabbani
Parky
PdW Parketvloeren

BENT U OP ZOEK NAAR EEN DEGELIJKE PARKETVLOER VAN EEN ALOM BEKEND MERK AAN EEN BETAALBARE PRIJS?

Begeef u naar de toonzaal van PdW Parketvloeren in Hamme!

bottom of page