top of page
PdW Parketvloeren

PROFESSIONEEL ADVIES EN SERVICE VOOR IEDERE KLANT

PdW Parketvloeren

PERSOONLIJKE AANPAK BIJ PARKETVLOEREN LEGGEN

Wanneer u een nieuw matras koopt, volstaan 5 minuutjes om hem uit te testen in de winkel niet om te weten of deze matras echt comfortabel is voor u. Voor een parketvloer is dat net hetzelfde: u laat uw oog vallen op een mooie parketvloer in onze toonzaal, maar dat garandeert u niet dat deze vloer ook daadwerkelijk in uw interieur past.
Waar u ook woont, onze vloerspecialisten komen bij u thuis met diverse parketstalen van een vierkante meter groot. Wij plaatsen deze stalen onder uw zetels, stoelen en tafels opdat u een realistisch idee krijgt van het toekomstige uitzicht van uw binnenwerk. Zo kunt u zich niet in kleur of motief vergissen en bent u zeker van een vloer die op uw persoonlijke smaak aansluit.

HET BELANG VAN DE VOCHTIGHEIDSGRAAD

Hout kan uitzetten door toedoen van klimaatveranderingen en luchtvochtigheid. Daarom meten wij de vochtigheidsgraad in uw woning op alvorens wij overgaan tot het leggen van uw parketvloer. Is uw ondergrond te vochtig? Dan helpen wij u op weg om dit probleem op te lossen.

meting vochtingheidsgraad
meting vochtigheidsgraad
PdW Parketvloeren

EEN STABIELE ONDERGROND

Net zoals dat bij iedere vloer het geval is, gaat ook parket langer mee wanneer het op een stabiele ondergrond gelegd wordt. PdW Parketvloeren uit Hamme checkt uw onderlaag om eventuele ongemakken in de toekomst te vermijden. Is uw ondergrond niet stevig genoeg? Dan bieden wij u verschillende maatregelen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

PdW Parketvloeren

BENT U OP ZOEK NAAR UITSTEKEND, PERSOONLIJK ADVIES VOOR UW PARKETVLOER?

Ga in zee met PDW Parketvloeren uit Hamme en profiteer van onovertroffen advies en serices!

bottom of page