top of page
PdW Parketvloeren

ZELF PARKET LEGGEN

PdW Parketvloeren

EEN RUIM AANBOD VOOR DOE-HET-ZELVERS

Bent u handig en kriebelt het om zelf aan de slag te gaan en uw eigen parket te leggen? Doe-het zelvers zijn in onze uitgebreide showroom aan het juiste adres voor een enorm aanbod aan parketvloeren aan de laagste prijzen op de markt. Als doe-het-zelver heeft u bij PDW Parketvloeren de keuze uit drie verschillende manieren van werken.

01

DOE HET ZELF

Dit vergt niet veel extra uitleg. Ervaren klusjesmannen kiezen zelf hun parketvloer uit, gaan over tot de aankoop ervan en nemen hem eigenhandig mee naar huis of laten hem thuis leveren door een van onze vakmannen.

02

U PLAATST ZELF,
WIJ GEVEN RAAD

Is het de eerste keer dat u zelf parket gaat installeren? Wij geven u enkele handige tips en trucjes die uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger maken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

03

U PLAATST ZELF,
WIJ WERKEN AF

U ontfermt zich over de plaatsing van uw parketvloer, wij over de professionele afwerking ervan. Op deze manier spaart u kosten uit en bent u toch zeker van een perfect resultaat.

PdW Parketvloeren

VERHUUR VAN SCHUURMACHINES

Wenst u uw parket zelf te schuren? Ook dan staat PdW Parketvloeren voor u klaar. Huur bij ons een spinner (kantschuurder) en een schuurmachine met bijbehorende schuurbanden en schuurschijfjes en steek zelf de handen uit de mouwen. Het spreekt vanzelf dat wij u uitleggen hoe u deze klus precies uit dient te voeren.

PdW Parketvloeren

BENT U EEN DOE-HET-ZELVER EN ZOEKT U NAAR EEN ERKENDE VERDELER VAN DEGELIJKE PARKETVLOEREN IN DE OMGEVING VAN HAMME?

Begeef u naar onze toonzaal en laat u inspireren door ons grootschalig aanbod aan budgetvriendelijke prijzen!

bottom of page