top of page
PdW Parketvloeren

AANTREKKELIJKE PROMOTIES BIJ PDW PARKETVLOEREN

PdW Parketvloeren

KWALITATIEF PARKET AAN BETAALBARE PRIJZEN

PDW Parketvloeren uit Hamme wil iedereen de kans geven om te kunnen genieten van onze exclusieve parketvloeren. Daarom vindt u bij ons het hele jaar door tal van interessante promoties op onderstaande parketvloeren.

*** 1 ONDERHOUDSPRODUCT KOPEN, DE 2E AAN -50% ***

01

FINEERPARKET

Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springt Parky er zuinig mee om: ze gebruiken telkens maar een fijne laag hout voor de bovenste afwerking. Elke boom die ze gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen, elke plank is volledig recycleerbaar. Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, van eik tot teak. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look dus, gecombineerd met de warmte van hout.

Parky vloeren zijn ultrasterk. De nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik. Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daartegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

02

PURE BELGISCHE LUXE

Ons uniek en natuurlijk productieproces geeft onze parketvloeren een doorleefde uitstraling. Onze vloeren zijn gemaakt van nieuw Europees eiken hout en zijn haast niet te onderscheiden van de prachtige, authentieke parketvloeren uit vroegere kastelen of herenhuizen. Fijnzinnige, eigenzinnige en creatieve geesten kiezen dan ook bewust voor Di Legno.

03

PARKET VOOR LANDELIJKE WONINGEN

Woont u in een hoeve of cottage? Ga dan voor Frans parket van massief eikenhout met open en gesloten knopen in het hout. Deze vloer sluit prachtig aan op een landelijke stijl en is nergens zo voordelig te vinden als hier bij ons in Hamme.

Scandinavisch topproduct

SCANDINAVISCH TOPPRODUCT

SCANDINAVISCHE TOPKWALITEIT SAMENGESTELD PARKET"20 JAAR GARANTIE OP VLOERVERWARMING & VLOERKOELING"

Oak Authentic, puur en duidelijk.
De planken zien eruit als vers gezaagd eikenhout dat de kleur en kenmerken van het hout op een heldere en duidelijke manier weergeeft, wat ook een authentieke uitstraling geeft. Het oppervlak is kwalitatief geolied waardoor de natuurlijke kleur van de vloer behouden blijft en ook beschermd wordt. Het geschuurde en geborstelde oppervlak geeft het hout een warme uitstraling.

Prijs op aanvraag

EUROPEES PRODUCT/ZEER GOEDE KWALITEIT

Eik rustiek wit geölied

EIK RUSTIEK WIT GEOLIED 

Eik natuur wit geölied

EIK NATUUR WIT GEOLIED 

Prijs op aanvraag

Eik natuur geborsteld super mat gelakt

EIK NATUUR GEBORSTELD
SUPER MAT GELAKT  

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

EIK RUSTIEK WIT GEOLIED 

Ontdek onze acties

Prijs op aanvraag

Fineerparket par-ky

LAMINAAT BERRY ALLOC

De Beste prijs garantie

Prijs op aanvraag

Laminaat berry alloc

3-STROOK WITTE VERNIS

Normaal: 52,00 euro/m2 incl.btw

Prijs op aanvraag

PdW Parketvloeren

57,00 euro/m2 incl. btw

SAMENGESTELDE PLANKENVLOER 

Normaal 73,00 euro/m2 incl.btw

Prijs op aanvraag

Samengesteld plankenvloer

EIK PRAIRIE WIT GEOLIED

Normaal: 52,99 euro/m2 incl.btw

Prijs op aanvraag

Eik prairie wit geölied

SAMENGESTELD PLANKENVLOER 

Normaal: 97,00 euro/m2 incl.btw

Prijs op aanvraag

SAMENGESTELD PLANKENVLOER

OP AL ONZE VINYVLOEREN EN KURKVLOEREN EEN KORTING VAN -10%

PdW Parketvloeren

EEN STABIELE ONDERGROND

Net zoals dat bij iedere vloer het geval is, gaat ook parket langer mee wanneer het op een stabiele ondergrond gelegd wordt. PdW Parketvloeren uit Hamme checkt uw onderlaag om eventuele ongemakken in de toekomst te vermijden. Is uw ondergrond niet stevig genoeg? Dan bieden wij u verschillende maatregelen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

PdW Parketvloeren

BENT U NIEUWSGIERIG NAAR AL ONZE PROMOTIES OP PARKETVLOEREN?

Bel, stuur een e-mail of kom direct langs in onze uitgestrekte presentatieruimte in Hamme!

bottom of page